tvoja priroda

Paraziti u crevima nisu nerešiv problem!

Probajte Parazol čaj, prirodni preparat koji se koristi za uklanjanje glista i crevnih parazita, te očuvanje zdravlja vašeg želudca.

Zašto je ​​​parazol čaj toliko tražen

Parazol je preparat baziran na biljnim sastojcima, koja blagotvorno deluju na zdravlje vaših creva i želudca. Ovaj preparat koristi se kod:

 • check
  Uklanjanja glista i drugih crevnih parazita
 • check
  Uklanjanja jaja parazita u crevima
 • check
  Obnavljanja mikroflore creva
 • check
  Zaštite tela od novih napada parazita

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA SRBIJU
U toku je akcija u kojoj trenutno Parazol čaj možete kupiti 50% jeftinije

Popust traje još

00
Days
00
Sati
00
Minuta
00
Sekundi
parazol caj

Paraziti i gliste mogu imati ozbiljne posledice po vaše zdravlje

crijevni paraziti i gliste mogu biti jako opasni

Iako nekima mogu djelovati bezazleno, crevni paraziti i gliste veliki su problem i mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih posledica ukoliko se ne istrebe na vreme. 

Verovali ili ne, blizu 10 miliona ljudi godišnje umre od posledica izazvanih parazitima. Zato je pravovremeno reagovanje ključno ukoliko želite zadržati zdravlje svojih creva i želudca.

U tu svrhu koriste se preparati kao što je Parazol, koji osim što se upotrebljavaju za brzo istrebljenje glista i parazita, obnavljaju floru vaših creva te sprječavaju nove napade na vaš želudac.

A uz to, Parazol zbog svojih prirodnih sastojaka ima dodatnu korist kod stanja koja nastaju zbog parazita u crevima, kao što su otežan rad jetre i bubrega, loša probava, loš zadah, pojava akni, bubuljica, rana pojava ćelavosti i sl.

Od čega se sastoji Parazol i kako se koristi

Pelin

Širom sveta se koristi kao prirodno sredstvo za borbu protiv parazita, gljivica, bakterija i virusa.

Timijan

Upotrebljava se protiv štetnih mikroorganizama, dezinfikuje i izbacuje štetne tvari

menta

Menta

Koristi se za normalizovanje probave te normalizaciju prirodne mikroflore organizma

Popust traje još

00
Days
00
Sati
00
Minuta
00
Sekundi

Šta kažu naši korisnici

O efektima Parazol čaja najbolje govore utisci onih koji su ga probali! Pročitajte neka od iskustava kupaca iz Srbije koji su koristili Parazol u borbi protiv crijevnih glista i parazita:

Parazol iskustva

Parazol čaj je FANTASTIČAN proizvod

Neizmjerno sam zahvalna na ovako fantastičnom proizvodu! Naša kćerka je bila stalno bolesna a osim dermatitisa konstantno je imala proljev, gubitak apetita, bledilo u licu i bolove u trbuhu... Neposredno pre nego smo odlučili da idemo doktoru, moja mama je pretpostavila da su u pitanju crevni paraziti jer je i sama imala identične simptome ranije. Nakon što je doktor to i potvrdio, ona mi je i preporučila da probam Parazol čaj jer je puno blaža opcija od jakih lekova. Nakon mesec dana moja kćer se preporodila. Počela je bolje da jede, bila je veselija i aktivnija a i dermatitis se povukao. Zaista topla preporuka svima...

Ivana, Kragujevac  //  37 godina

Parazol iskustva

Parazol mi je rešio dugogodišnji problem

Parazite sam dobio pre tri godine i tad počinje moj životni pakao. Stalni bolovi u želudcu, gubitak energije, promene na koži... Nakon što sam otišao na pregled, doktor me uputio na testiranje na parazite gde su otkrili da se u mojim crevima nalaze gliste. Lekovi koje sam koristio su rešavali problem na kratko ali bi se stanje pogoršavalo nakon nekog vremena. Ispostavilo se da su parazitska jaja u crevima razlog vraćanja glista. Počeo sam da tražim rešenja i Parazol čaj mi je delovao kao najefikasniji. Nisam se prevario jer su paraziti jako brzo nestali, a ovo je prvi preparat nakon kojeg se nisu ni vratili. 

Milan, Valjevo  //  29 godina

Parazol iskustva

Oduševljena sam koliko je efikasan

Dugo sam se dvoumila da li da probam Parazol. ćerku sam terala da mi istraži sve na internetu – sastav, iskustva, ma sve sam ispitala. Nakon što mi je poznanica rekla da je njenoj unuci pomogao rekla sam sebi idem da vidim pa šta bude. I tako mi je drago što sam ga uzela. Već nakon jednomesečnog tretmana osećala sam se kao nova osoba. Vratilo mi se raspoloženje a i počela sam više da se krećem jer se više ne bojim naglih bolova u želudcu ili problema sa probavom. 

Milica, Beograd //  57 godina

NAPOMENA: Rezultati Parazol čaja zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Ukoliko ste imali prilike već koristiti Parazol, molimo vas da svojim glasom u anketi ispod pomognete i drugima da dobiju pravu sliku o efikasnosti ovog proizvoda

ANKETA: Koliko vam je pomogao ovaj prirodni proizvod?
×

Brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki obrazac i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi vašu narudžbu. Parazol će biti dostavljen na vašu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unapred!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

Saveti za sigurnost pri narudžbi i kupovini

Popunite kratki obrazac i naručite Parazol

Iskoristite specijalni popust koji traje još:

00
Days
00
Sati
00
Minuta
00
Sekundi

 7400 RSD 

50% jeftinije

 3700 RSD 

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših osobnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.